Instantní nudle s příchutí mořských plodů 125 g
Kód: 3380Související produkty
Detailní popis produktu
Instantní nudle s příchutí mořských plodů 125 g potěší všechny milovníky asijských polévek s výraznou chutí oceánu. Kombinace krevet, mušlí, sépií a mořských řas vytváří dokonale vyvážený rybí bujón, který dodává polévce autentický charakter korejské kuchyně.
Jemné pšeničné nudle se během několika minut promění v lahodnou instantní polévku s mořskými plody, ideální jako rychlý oběd nebo teplé jídlo na cesty. Díky bohatému složení s mořskými řasami, zeleninou a chilli má tato nudlová polévka plnou, aromatickou chuť, která vás okamžitě přenese do Asie.
Příprava: Do 550 ml vroucí vody dejte nudle a vysypte obsah přiložených sáčků, vařte 4,5 minuty. Promíchejte a podávejte.
Složení:
Nudle: pšeničná mouka, palmový olej, bramborový škrob, ochucení (sépie, maltodextrin, sardel, krevety, rybí omáčka (tuňák, pražma), sójová omáčka), regulátor kyselosti: E501, E339, E500, tekutý tokoferol (antioxidant: E306, emulgátor: E322 (obsahuje sóju)), extrakt ze zeleného čaje (oligosacharid, katechin z čaje, regulátor kyselosti: E330), barvivo: E101
Polévkový prášek: ochucení (sépie, maltodextrin, hydrolyzovaná rostlinná bílkovina (sója, kukuřice), mušle, krevety, sépie, sůl, extrakt z droždí, pšeničný škrob, sardel, škeble, tuňák, sůl, koření (chilli, maltodextrin, rýžový olej, pepř), cukr, zvýrazňovač chuti: E627, E631, glukóza, protispékavá látka: E551, karamelový prášek (maltodextrin, barvivo: E150c), regulátor kyselosti: E330
Vločky: mrkev, rybí vločky (treska, bramborový škrob, pšeničný škrob), mořské řasy, zelená cibulka, mořské chaluhy, houby
| Výživové údaje na 100 g výrobku |
|
| Energie | 1761 kJ/ 418 kcal |
| Tuky | 13 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 6,4 g |
| Sacharidy | 67 g |
| z toho cukry | 3 g |
| Bílkoviny | 8,3 g |
| Sůl | 4,2 g |
Hmotnost: 125 g
Země původu: Jižní Korea
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Polévky a bujóny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.13 kg |
| EAN: | 8801043157766 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
