BIO mořská řasa na sushi 25 g

Kód: 8240
125 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

BIO mořské řasy Nori na sushi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nori je nejdůležitějším typem řas v japonské kuchyni. Při výrobě listů se řasy drtí a vzniklá hmota se suší na sítech. Před použitím se řasa obvykle peče - Yaki Nori. 

Nori se běžně používá k přípravě sushi rolek, plát řasy můžete také rozdrtit a použít na ochucení polévek, nudlí, rizota, salátů atp.

Mořské řasy obsahují hodně jódu, nedoporučuje se jíst jednorázově více jak 600 mikrogramů řasy denně, což odpovídá dvou plátům řas či 1,5 lžičky drcených řas.

Složení: mořská řasa 100 %

Hmotnost: 25 g, 10 listů

Země původu: Čína

BIO certifikát: CN-BIO-141

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sushi
Hmotnost: 0.04 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz