Thajské Panaeng kari pasta 50 g

Thai Panaeng Curry| Panaeng Curry thailandais


  • (8 ks) Skladem
43 Kč
Kategorie: POTRAVINY
 
  • Popis
 

Pasta na přípravu thajské kari.
Složení:  citronová tráva, šalotka, červené chilli, česnek, sůl, kořen galangy, pražené arašídy, limetka, krevetová pasta (krevety, sůl), přírodní byliny a koření (koriandr, bílý pepř)
 
Příprava: (4 porce) 1 balení pasty na přípravu Panaeng kari, 1-2 lžíce rostlinného oleje, 250 g kuřecího nebo hovězího masa, 1 ½ šálku (330 ml) kokosového mléka, kaforové listy a chilli papričky nakrájejte na tenké plátky (na ozdobu), dochuťte rybí omáčkou a cukrem podle chuti.
Postup: rozehřejte olej na pánvi. Přidejte pastu na přípravu Panaeng kari a 1/2 minuty smažte.
Přidejte maso a za stálého míchání smažte 1 min. Přidejte kokosové mléko a přiveďte vše k varu.
Zmírněte plamen a nechte dusit, dokud maso nezměkne. Dochutíme a podáváme s vařenou rýží.
 
Země původu: Thajsko

Hmotnost: 50g

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.