UPOZORNĚNÍ: Z důvodů velkého přetížení přepravních společností se můžou prodlužovat dodací doby objednávek.

Nůž šéfkuchaře Chef 8" (205 mm) Dellinger TOIVO - Professional Damascus

Kód: E0018
2 899 Kč
Skladem (97 ks)

nůž Chef 8" Dellinger TOIVO Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & ergonomická rukojeť ze dřeva Rosewood & délka čepele 205 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž  šéfkuchaře Chef 205 mm Dellinger TOIVO Professional Damascus

Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 8“ Dellinger TOIVO ( délka čepele 205 mm ) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Toivo je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.

Délka rukojeti:        120 mm
Délka čepele:          205 mm
Celková délka:        340 mm
Hmotnost:                210 g

Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva ROSE WOOD (palisandr) a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama !

Doporučení a údržba:

✅ japonský kuchňský nůž Chef TOIVO z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇSKÉ NOŽE
Záruka: doživotní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: