Kiritsuke / Chef 8" (205 mm) Dellinger JOSHI- Professional Damascus

Kód: E0017
3 449 Kč
Skladem (100 ks)

Kiritsuke / Chef 8" Dellinger JOSHI ProfessionalDamascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & osmihranná rukojeť ze dřeva Palisandru a Ebenu & délka čepele 205 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž na maso KIRITSUKE / Chef 8“ ( 200 mm ) série Dellinger JOSHI

Překrásný a velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Chef 8“ Dellinger JOSHI ( délka čepele 205 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž KIRITSUKE Ladder je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

Délka rukojeti:        130 mm
Délka čepele:          205 mm
Celková délka:        345 mm
Hmotnost:                144 g

Nůž KIRITSUKE / Chef 8“ Dellinger JOSHI má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem LADDER minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.

Osmihranná rukojeť je vyrobena ze stabilizovaného dřeva Palisandru a Ebenu. Je ozdobena středovým mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože.
Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž KIRITSUKE / Chef 8“ Joshi z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇSKÉ NOŽE
Záruka: doživotní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: